![]() |
Ağır Mı Geldi Yüreğim Yüreğine ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağır Mı Geldi Yüreğim Yüreğine ?Demiştin ya bir defasında: " Sana gel deyişimin sessizliği mi bu?" diye bak işte mırıldandım seni geLişin ![]() ![]() sonbahardı ; eyLüLdü ![]() ![]() ![]() ![]() ne farkeder ![]() ![]() üRpetiCi bi kaSım qeceSiydi özLedim biLirSin ![]() ![]() geLişim ![]() ![]() sensizLiği buLuşum ![]() ![]() soğuk ![]() ![]() karanLık ![]() ![]() acı ![]() ![]() hüzün ![]() ![]() ve sonbahar ama diyorum ki qeL ![]() ![]() ihtiyacım var sana ![]() ![]() tıpkı 'yeTiş' qibi ![]() ![]() zaman yok! saat yok! dönüşağır mı geLdi yüreğim yüreğine ? geLiş imkansiz ![]() ![]() "yetiş"Ler anLamsiz ![]() ![]() eLLerin acı ![]() ![]() eLLerin hüzün ![]() ![]() eLLerin soğuk ![]() ![]() eLLerin yabancı! ve ![]() ![]() eLLerin yasak bana ![]() ![]() Git sevgiLi her zaman yaptığın gibi ![]() ![]() uzakLaşağır mı geLdi yüreğim yüreğine ? kaçağır mı geLdi yüreğim yüreğine ? kayBoL ![]() ![]() uzun zaman qeÇti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yavaş aktı yokLuqunu düşündüqüm anLardaki cümLeLerim ![]() ![]() ve hiçbir şey diyemeyişim ![]() ![]() yavaşTı zamanın akıŞı ![]() ![]() öLen bendim ![]() ![]() ![]() ![]() Beni bir daha çağırıncaya kadar gittim Bilirsin karşı koyamam sana Kırılganlığım kendime seni anlayamayışıma Kendini anlatmayışına ve sevgimi anlamayışına Git dedin ![]() ![]() ![]() ![]() ve ![]() ![]() Ben Gittim Sevgili Yüreğimin sende kaldığını Kapı çarptığında farkettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|