![]() |
Ağır Mı Geldi Yüreğim Yüreğine ?
Demiştin ya bir defasında: " Sana gel deyişimin sessizliği mi bu?" diye bak işte mırıldandım seni geLişin .. sonbahardı ; eyLüLdü.. ekimdi.. ne farkeder .. üRpetiCi bi kaSım qeceSiydi özLedim biLirSin .. geLişim.. sensizLiği buLuşum.. soğuk.. karanLık.. acı.. hüzün.. ve sonbahar ama diyorum ki qeL.. ihtiyacım var sana .. tıpkı 'yeTiş' qibi .. zaman yok! saat yok! dönüşağır mı geLdi yüreğim yüreğine ? geLiş imkansiz.. "yetiş"Ler anLamsiz.. eLLerin acı.. eLLerin hüzün.. eLLerin soğuk.. eLLerin yabancı! ve.. eLLerin yasak bana.. Git sevgiLi her zaman yaptığın gibi.. uzakLaşağır mı geLdi yüreğim yüreğine ? kaçağır mı geLdi yüreğim yüreğine ? kayBoL.. uzun zaman qeÇti... bir eLin parmakLarını qeçmeyecek kadar dakikaLar .. yavaş aktı yokLuqunu düşündüqüm anLardaki cümLeLerim.. ve hiçbir şey diyemeyişim.. yavaşTı zamanın akıŞı.. öLen bendim .. giden SeN .. Beni bir daha çağırıncaya kadar gittim Bilirsin karşı koyamam sana Kırılganlığım kendime seni anlayamayışıma Kendini anlatmayışına ve sevgimi anlamayışına Git dedin.... ve.. Ben Gittim Sevgili Yüreğimin sende kaldığını Kapı çarptığında farkettim...... |