Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kirmizi, sarap

Kirmizi Sarap

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kirmizi Sarap





Üzüm:Kalecik Karası Syrah
Renk:Koyu kırmızı röfleli yakut
Koku:Kırmızı meyveler ve tatlı baharatlar ile yoğun
Tat:Yuvarlak dolgun zarif ve dengeli
Vin-art Kalecik karası-Syrah Ege’de yetiştirilen dünyaca ünlü Syrah ve İç Anadolu’nun Kalecik Karası üzümlerinin güçlü aromalarının burunda ve damakta yoğun olarak hissedildiği yumuşak tanenli yuvarlak zarif ve lezzetli bir kupajıdır
porçini mantarlı risotto krema ve baharat soslu kırmızı et ve tavuk yemekleri ve lasagna ile çok iyi uyum sağlar İdeal servis sıcaklığı 14-16 ° C’ dir
Ödüller:
CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES
Vin-Art Kalecik Karası-Syrah 2005 2008 Gümüş Madalya
DECANTER
Vin-Art Kalecik Karası-Syrah 2005 2008 Commended

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.