ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Kirmizi Sarap (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=574291)

Prof. Dr. Sinsi 08-25-2012 11:30 PM

Kirmizi Sarap
 


Üzüm:Kalecik Karası. Syrah
Renk:Koyu kırmızı röfleli yakut
Koku:Kırmızı meyveler ve tatlı baharatlar ile yoğun
Tat:Yuvarlak. dolgun. zarif ve dengeli
Vin-art Kalecik karası-Syrah. Ege’de yetiştirilen dünyaca ünlü Syrah ve İç Anadolu’nun Kalecik Karası üzümlerinin güçlü aromalarının burunda ve damakta yoğun olarak hissedildiği. yumuşak tanenli. yuvarlak. zarif ve lezzetli bir kupajıdır.
. porçini mantarlı risotto. krema ve baharat soslu kırmızı et ve tavuk yemekleri ve lasagna ile çok iyi uyum sağlar. İdeal servis sıcaklığı 14-16 ° C’ dir.
Ödüller:
CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES
Vin-Art Kalecik Karası-Syrah 2005 2008 Gümüş Madalya
DECANTER
Vin-Art Kalecik Karası-Syrah 2005 2008 Commended


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.