![]() |
Kuşbaşılı Pide Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşbaşılı Pide Tarifi![]() Malzemeler 55 Su orta boy su bardağı un 1 Yemek kaşığı kuru maya 1 Şeker kaşığı şeker 1 Şeker kaşığı tuz 1 Su bardağı ılık su 1 Su bardağı ılık süt Üstüne sürmek için margarin Kuşbaşı pide için: 300 gr kuş başı doğranmış et 3 Domates 3 Yeşil biber 1 Şeker kaşığı biber salçası 1 Çay kaşığı pul biber 1 Çay kaşığı karabiber Yarım çay bardağı sıvı yağ Kaşarlı pide için: 1 Tepeleme dolu kase rende kaşar 1 Adet domates 2 Adet yeşil biber Hazırlanışı İlk önce Kuş başı eti hazırlayıniz bi kenarda soğusun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurun hazırlanışı: 5 Bardak unu geniş bir kaba alın kenarlarına tuzu ve şekeri katınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaşarlı pidede aynı yöntemi izleyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|