Kirmizi Sarap |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kirmizi SarapÜzüm:Kalecik Karası SyrahRenk:Koyu kırmızı röfleli yakut Koku:Kırmızı meyveler ve tatlı baharatlar ile yoğun Tat:Yuvarlak dolgun zarif ve dengeliVin-art Kalecik karası-Syrah Ege’de yetiştirilen dünyaca ünlü Syrah ve İç Anadolu’nun Kalecik Karası üzümlerinin güçlü aromalarının burunda ve damakta yoğun olarak hissedildiği yumuşak tanenli yuvarlak zarif ve lezzetli bir kupajıdır![]() porçini mantarlı risotto krema ve baharat soslu kırmızı et ve tavuk yemekleri ve lasagna ile çok iyi uyum sağlar İdeal servis sıcaklığı 14-16 ° C’ dir![]() Ödüller: CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES Vin-Art Kalecik Karası-Syrah 2005 2008 Gümüş Madalya DECANTER Vin-Art Kalecik Karası-Syrah 2005 2008 Commended |
|
|
|