Patlıcanlı Köftenin Hazırlanışı:[*]Patlıcanların saplarını kesmeden közlenir ve kabukları soyulur Patlıcanların kararmaması için limonlu suya koyulur[*]Kıymaya bütün malzemeler ilave edilir yoğrulur Patlıcan adeti kadar parçalara bölünür[*]Patlıcanlar limonlu sudan çıkarılır Bir kağıt havluyla suyu alınır[*]Hazırlanan köfte parçaları patlıcanların saplarına kadar gelecek şekilde sarılır[*]Fırında 180 derecede üstü kızarıncaya kadar pişirilir[*]İsteğe göre lavaşla ve közlenmiş domates biberle servis yapılırAfiyet olsun
Alıntı
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.