Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
göğüsü, kaşmir, pilavlı, tarifi, tavuk

Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi





Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi

Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi
Resimli Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi

Malzemeleri
4 Adet Tavuk Göğsü
1 Yarım Çay Kaşığı Kakule
1 Yarım Çay Kaşığı Nane
2 Kaşık Kişniş
1 Kaşık Susam
1 Su Bardağı Un
2 Kaşık Çiçek Yağı
3 Fincan Tavuk Suyu
1 Yarım Su Bardağı Baldo Pirinç
1 Adet Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Yarım Çay Kaşığı Kimyon
1 Çay Kaşığı Hardal Çekirdeği




Hazırlanışı
Yağımızı bir orta boy tencerede ısıtalım içine ince doğradığımız soğanı dövülmüş sarımsağı hardal çekirdeğini ekleyip soğanlar yumuşayıncaya kadar pişirelim Pirincimizi ekleyelim ve baharatlar iyice karıştıralım Ardından tavuk suyunu ekleyip biraz kaynatalım Isıyı düşürelim ve pirinçler yumuşayıncaya kadar kaynatalım Kişnişotuyla karıştırarak saklayalım Tavuk filetolarını önce unasonra çırpılmış yumurtaya ve en son susama bulayalım ve firitözde kahverengi oluncaya kadar pişirelimAfiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.