![]() |
Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi
Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi Resimli Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi Malzemeleri 4 Adet Tavuk Göğsü 1 Yarım Çay Kaşığı Kakule 1 Yarım Çay Kaşığı Nane 2 Kaşık Kişniş 1 Kaşık Susam 1 Su Bardağı Un 2 Kaşık Çiçek Yağı 3 Fincan Tavuk Suyu 1 Yarım Su Bardağı Baldo Pirinç 1 Adet Soğan 1 Diş Sarımsak 1 Yarım Çay Kaşığı Kimyon 1 Çay Kaşığı Hardal Çekirdeği http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Hazırlanışı Yağımızı bir orta boy tencerede ısıtalım. içine ince doğradığımız soğanı. dövülmüş sarımsağı. hardal çekirdeğini ekleyip. soğanlar yumuşayıncaya kadar pişirelim. Pirincimizi ekleyelim ve baharatlar iyice karıştıralım. Ardından tavuk suyunu ekleyip biraz kaynatalım. Isıyı düşürelim ve pirinçler yumuşayıncaya kadar kaynatalım. Kişnişotuyla karıştırarak saklayalım. Tavuk filetolarını önce una.sonra çırpılmış yumurtaya ve en son susama bulayalım. ve firitözde kahverengi oluncaya kadar pişirelim.Afiyet Olsun.. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.