![]() |
Kuzu Kavurmalı Makarna Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Kavurmalı Makarna TarifiKuzu Kavurmalı Makarna Nasıl Yapılır?-Kuzu Kavurmalı Makarna Tarifi-Kuzu Kavurmalı Makarna Yapılışı GEREKLİ MALZEMELER (4-6 Kişilik) * 600 gr ![]() * 150 gr ![]() * 3 Diş Sarmısak * 1 Adet Kereviz * 1 Adet Havuç * 1 Kutu Soyulmuş Domates Konservesi (400 gr ![]() * 1 Adet Kuru Kırmızı Biber * 60 gr Margarin * 2 Adet Defne Yaprağı * Kekik * 40 gr Kuru Üzüm * 1/2 Demet Kıyılmış Maydanoz * 1 Paket Makarna (500 gr ![]() * 4 Yemek Kaşığı Zeytinyağı * 100 gr Kaşar Peynir Yapılışı: Kuzu Kavurmalı Makarna 1 - Soğanı soyup kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 - Kozu etini tuzlayın ve geniş bir tavada yağı iyice kızdırıp kuvvetli ateşte iyice kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 - Domatesleri ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 - Makarnayı pakette belirtildiği gibi haşlayın ![]() ![]() ![]() 5 - Kuzu etli sos ve ince ince kıyılmış peynir ile servis yapın ![]() 6 - 1 paket kremşantiyi üzerinde yazan tarife göre hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() 7 - Hazırladığınız kremşanti ile karıştırıp servis tabağına alın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|