|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, ekmekli, salata, tarifiresimli, tavuklu, tost |
![]() |
Tost Ekmekli Tavuklu Salata Tarifi(Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tost Ekmekli Tavuklu Salata Tarifi(Resimli Anlatım)![]() Malzemeler
Tavuk göğsünü suda haşlayın ve ılıdıkdan sonra robota koyun ![]() ![]() ![]() Robotdan geçirdiğiniz tavuk göğsünü karıştırma kabına alın ![]() ![]() Yoğurt tuz ve mayonezi başka bir karıştırma kabında karıştırın ![]() ![]() Robotdan geçirilmiş tavuklarla yoğurtlu mayonezli karışımın yarısını karıştırın ![]() ![]() Tost ekmeklerini teker teker alıp bir kaşık sütle ıslatalım ![]() ![]() Islattığımız her bir ekmek parçasının üzerine bir kaşık tavuklu yoğurtlu karışımdan sürelim ![]() ![]() Bütün ekmek dilimlerini aynı işlem sırasına tabi tutup üst üste dizelim ![]() ![]() Ekmek dilimlerimiz bittiğinde ekmek kulemizi yan yatıralım ![]() ![]() Üzerine kalan tavuklu yoğurtlu karışımdan her tarafına sürelim ![]() ![]() En son yoğurtlu mayonezli karışımı ekmeklerin üzerine dökelim ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine rendelenmiş haşlanmış yumurtayı dilediğimiz gibi süsleyelim minik minik doğradığımız dereotumuzu da kenarlarını süsleyelim ![]() ![]() ![]() Çarpraz birşekilde dilimleyerek servis edelim ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|