![]() |
Beyin Pane Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyin Pane TarifiBeyin Pane Tarifi Resimli Beyin Pane Tarifi Beyin Pane nasıl yapılır MALZEMELER 2 Soyulmuş ve Haşlanmış Koyun Beyni 60 gr (4 çorba kaşığı) Galeta Unu 2 Çorba Kaşığı Maydanoz (kıyılmış) 1 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri (rendelenmiş) 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Kahve Kaşığı Karabiber 4 Çorba Kaşığı Rafine Yağ YAPILIŞI Galeta unu peynir ve maydanoza bulanarak kızartılan beyinlerden oluşan bu Italyan yemeği sıcak olarak ve yanında yeşil salata ile servis edilir ![]() Keskin bir bıçakla beyinleri dilimleyiniz ![]() ![]() Orta büyüklükte bir kızartma tavasında yağı kızdırıp beyin dilimlerini 5'er dakika renkleri kahverengi olana kadar kızartınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|