![]() |
Beyin Pane Tarifi
Beyin Pane Tarifi Resimli Beyin Pane Tarifi Beyin Pane nasıl yapılır MALZEMELER 2 Soyulmuş ve Haşlanmış Koyun Beyni 60 gr (4 çorba kaşığı) Galeta Unu 2 Çorba Kaşığı Maydanoz (kıyılmış) 1 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri (rendelenmiş) 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Kahve Kaşığı Karabiber 4 Çorba Kaşığı Rafine Yağ YAPILIŞI Galeta unu peynir ve maydanoza bulanarak kızartılan beyinlerden oluşan bu Italyan yemeği sıcak olarak ve yanında yeşil salata ile servis edilir. Keskin bir bıçakla beyinleri dilimleyiniz. Küçük bir kasede galeta unu maydanoz peynir tuz ve biberi karıştırıp beyin dilimlerini bu karışıma bulayınız. Orta büyüklükte bir kızartma tavasında yağı kızdırıp beyin dilimlerini 5'er dakika renkleri kahverengi olana kadar kızartınız. Bir delikli kepçeyle ısıtılmış bir servis tabağına alıp hemen servis ediniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.