Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kavurma, piliç, tarifi, yapılışı

Piliç Kavurma Tarifi - Piliç Kavurma Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliç Kavurma Tarifi - Piliç Kavurma Yapılışı





Piliç Kavurma Tarifi - Piliç Kavurma Yapılışı - Piliç Kavurma Nasıl Yapılır?

MALZEMELER:

* 1 tüm tavuk göğsü (kemiksiz)
* 2 diş sarımsak (ince kıyılmış)
* 3 tane sivribiber (ince doğranmış)
* 3 tane domates (kabukları soyulup küp doğranmış)
* sıvıyağ karabiber tuz
* İsterseniz yoğurt

YAPILIŞI:

1 Tavuk etini minik minik doğrayın ve sıvıyağ döktüğünüz (mümkünse teflon) bir tencereye alın Renkleri dönene kadar kavurun
2 Sarımsağı ve sivribiberi ekleyin Kavurun
3 Domatesi karabiberi ve tuzu ekleyin harlı ateşte suyunu çekene kadap pişirin
4 İsterseniz yoğurt eşiliğinde servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.