ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Piliç Kavurma Tarifi - Piliç Kavurma Yapılışı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=571205)

Prof. Dr. Sinsi 08-25-2012 10:33 PM

Piliç Kavurma Tarifi - Piliç Kavurma Yapılışı
 


Piliç Kavurma Tarifi - Piliç Kavurma Yapılışı - Piliç Kavurma Nasıl Yapılır?

MALZEMELER:

* 1 tüm tavuk göğsü (kemiksiz)
* 2 diş sarımsak (ince kıyılmış)
* 3 tane sivribiber (ince doğranmış)
* 3 tane domates (kabukları soyulup küp doğranmış)
* sıvıyağ. karabiber. tuz
* İsterseniz yoğurt

YAPILIŞI:

1. Tavuk etini minik minik doğrayın ve sıvıyağ döktüğünüz (mümkünse teflon) bir tencereye alın. Renkleri dönene kadar kavurun.
2. Sarımsağı ve sivribiberi ekleyin. Kavurun.
3. Domatesi. karabiberi ve tuzu ekleyin. harlı ateşte suyunu çekene kadap pişirin.
4. İsterseniz yoğurt eşiliğinde servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.