![]() |
Sebzeli Kiş Lorraine Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Kiş Lorraine TarifiSebzeli Kiş Lorraine Tarifi Sebzeli Kiş Lorraine Resimli Sebzeli Kiş Lorraine Tarifi Sebzeli Kiş nasıl yapılır ![]() Sebzeli Kiş Tarifi Resimli ![]() Sebzeli Kiş Lorraine Malzemeler Hamuru için 500 gr ![]() ![]() 250 gr ![]() ![]() 3 adet yumurta 5 gr ![]() üzeri için kaşar rendesi tuz Beşamel sosu 1 tatlı kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı un 1 su bardağı süt 200 ml ![]() az muskat rendesi tuz Üzeri için 1 adet soğan ![]() 3 diş sarmısak ![]() 1 adet sarı dolmalık biber ![]() 1 adet kırmızı dolmalık biber ![]() 2 adet kabak ![]() ![]() 2 adet havuç ![]() 150 gr ![]() ![]() 4 çorba kaşığı zeytinyağı karabiber ![]() Hamuru için: Unun ortasına yumurta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzeri için: Bir tencereye zeytinyağı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beşamel sos için: Tereyağında unu kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru fırından alıp üzerindeki kurubakliyatları çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|