![]() |
Kuru Baklava Tarifi(Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Baklava Tarifi(Resimli Anlatım)![]() Kuru Baklava malzemeler *12 yaprak hazır baklava yufkası *1 su bardağı toz şeker *1 su bardağı tahin *2 yemek kaşığı tereyağı *1 su bardağı fındık yapılışı *küçük bir tavada tereyağı eritilir ve soğutulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *3 ![]() ![]() *yufkalar bitene kadar işlem tekrarlanır ![]() *kesilen parçalar yağlanmamış tepsiye dizilir ve 180 c de ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirilir ![]() *Tamamen soğuyunca üzerine pudra şekeri serpilerek servis yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|