Maydanozlu Et Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Maydanozlu Et TarifiMALZEMELER 500 gr Kuşbaşı Et 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 1 Adet Soğan 1/2 Demet Maydanoz 1/2 Su Bardağı Süt 1 Su Bardağı Mısır Tuz Karabiber HAZIRLANIŞI Eti sirkeli suda iyice yumuşayana kadar haşlayın Tereyağını eritin Soğanı yemeklik doğrayıp yağda kavurun Haşlanmış etleri de ilave edip 1-2 kez çevirin Tencereyi ocaktan alın![]() Maydanozları yıkayın Yarım su bardağı sütle robottan geçirin Etle karıştırın Fırın tepsisine alın Mısırı ilave edin Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dakika bekletin Sıcak olarak servis yapın
|
|
|
|