![]() |
Maydanozlu Et Tarifi
MALZEMELER 500 gr Kuşbaşı Et 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 1 Adet Soğan 1/2 Demet Maydanoz 1/2 Su Bardağı Süt 1 Su Bardağı Mısır Tuz Karabiber HAZIRLANIŞI Eti sirkeli suda iyice yumuşayana kadar haşlayın. Tereyağını eritin. Soğanı yemeklik doğrayıp yağda kavurun. Haşlanmış etleri de ilave edip 1-2 kez çevirin. Tencereyi ocaktan alın. Maydanozları yıkayın. Yarım su bardağı sütle robottan geçirin. Etle karıştırın. Fırın tepsisine alın. Mısırı ilave edin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dakika bekletin. Sıcak olarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.