![]() |
Nefret Et Ben'den... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nefret Et Ben'den...Dokun/ma bana it(me)eceksen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NefRet Et Ben'den ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarımı saklamak istemiştim avuçlarında öptün; öpülesi cehennemin ateşten sıcak karanlığında ![]() ![]() Özledin; başka bir adamın kollarında ![]() ![]() ![]() Öyle ya parmak izi barındırmaz kaçamak sevişmeler aşkta ![]() Dokunma bana nefret edeceksen ![]() ![]() ![]() Nefret et benden sevişeceksen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlam barındırmadan sevmek istemiştim; giyotin oldu kelimelerin ![]() Sen uyurken resmini çizmiştim ben seni uyurken de sevmiştim; fark etmedin ![]() ![]() DOKUNMA BANA nefesinde küf kokusu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi nefret et benden ![]() Kurduğun cümlelerle öldür önce günahlarımdan bahset açtığın her pencerede adımı yazdır arananlar listesine kır kalemimi kutsal saydığın hikâyelerde ![]() ![]() ![]() Şimdi nefret et benden nasılsa geleceksin; makyajını yine benim yastığımda temizleyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah benim yosma ruhlu sevgilim şu kibrin olmasa seninle ölebilirdim ![]() ![]() ![]() Dokunma bana iteceksen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|