![]() |
Ayrılık Da Bitmeli.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık Da Bitmeli..Sevgilim, Sana sevgilim diyorum ![]() "Ayrılık da sevdaya dahil çünkü; ayrılanlar hâlâ sevgili" dediği gibi İlhan'ın ![]() Sevgilim, sana sevgilim diyorum, bir daha hiç demeyeceğim içindir belki ![]() "Ayrılmamız neyi değiştirecek ayrılık, yüreğimden silip atabilir mi seni?" derdin ![]() Kimbilir ![]() ![]() ![]() Bu sana son yazışım ![]() Sözcüklere yüklemeye çalıştığım duygularım, beyaz kağıtların keskin kenarlarıyla nasıl da parçalanıyor böyle ![]() İlk kez, yazmak böyle zor, anlatmak, bu kadar olanaksız ![]() İçimde çağıldayan herşeyin, sana doğru aktığını duyup da bunu anlatamamak ![]() Ne acı ![]() ![]() ![]() Oysa, seni her düşündüğümde, sesim, zamanın ve mekânın olmadığı görünmeyen ince ipeksi bir yolda ilerleyip kulaklarına akmadı mı? Her düşündüğümde seni, yapmam gereken sadece izlemekti ![]() Ruhumun sana akışı, hızlı ama bir o kadar yavaş, delice ama bir o kadar sakin, coşkuyla ama nasıl huzurlu bir çağlamaydı onların hepsi ![]() Hemen duyardın, büyük kalabalıklarda, iki kişilik yalnızlıklarda, ya da gözlerin maviliklere kilitlenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Hâlâ duyuyorsun ![]() Şimdi, şuan seninle konuşurken, ruhunda geziniyorum yine ![]() Baktığın yerden uzaklaşan bakışlarını, o kimselere hissettirmediğin bir anlık dalgınlığı, sadece anın yakaladığı o ince sızıyı ![]() ![]() ![]() Kapa gözlerini! Sen hep duyacak mısın beni, ben hep anlatacak mıyım bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Ama madem ayrılanlar hâlâ sevgili, ayrılanlar hâlâ sevdalı ![]() Bu ayrılıkta bitmeli ![]() ![]() ![]() Ayrılık ![]() ![]() ![]() Ne çok korkardık bu sözcüğe yüklenen anlamdan ![]() Oysa şimdi anlıyorum ki, ayrılığın kendisi değil, ayrılmakmış asıl zor olan ![]() Ayrılmayı başarana kadar yaşanılanlar, o kanatan acıtan korkulu bekleyişler ![]() ![]() ![]() O kopuşu yaşamak, artık başka biri değil, sen olan o varlığı olduğu yerden çıkarmaya çalışmak, Ağla***** git artık içimden diyebilmek ama daha derken pişman olup hayır kal ne olur diye yalvarmak ![]() ![]() ![]() Ne kadar zordu ![]() ![]() ![]() Öyle içimdeydin ki, seni ordan çıkarmak kendimi paramparça etmek demekti ![]() Ayrılık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|