![]() |
Gözlerini Getir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerini GetirGözlerini getir yarı umtsuzluguma Yaprak gibi döküleyim önüne Solayım, beter olayım Gözlerini getir, Öleyim ![]() ![]() ![]() Bilmeden çocukça sevildigini, Ve bayram sabahınca beklendigini, Kaf Dagı'ndan güneş getirir gibi, Gözlerini getir ![]() Getir gözlerini, Öleyim ![]() ![]() ![]() Kimsesizim İlk kez bu kadar suskunum Sana söyleyemiyorum Yıldızlara uzanmışım her akşam Ve baglanmış Ve kınanmış Ve karşında hep yitirmişim Ne olur Gözlerini getir Öleyim ![]() ![]() ![]() Ben biraz şairim, biraz divane Çarmıha gerseler öldüremezler Sırrım saçımda degil yüregimdedir İstersen dost, istersen düşman gibi Gözlerini getir Ustam! getir gözlerini Öleyim ![]() ![]() Ben yine kaybettin, görmüyormusun? Şafak yangınından yaralı çıktım Ve ben ustam, Gözlerinle yakılası bir şiire başladım Kaçtıkça sana döndüm Ve artık gülü bıraktım, Menekşe yapragını Kitaplarımı, Suskun maceramı ![]() ![]() ![]() Bu şiir bitsin Bana, peşinş bıraktıgım bir hayatı degil, Gözlerini getir ![]() Ustam! getir gözlerini, ÖLEYİM ![]() ![]() ![]() Ali Kınık |
![]() |
![]() |
|