![]() |
Mozarellali Dana Madalyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mozarellali Dana Madalyon* Malzemeler: 300 gr ![]() Yarım kilo domates (kabukları soyulup püre haline getirilmiş) 4 dilim dana eti yada madalyon (600 gr ![]() 20 ml ![]() 2 diş sarımsak (ince dilimlenmiş) Karabiber, nane 2 çay kaşığı kekik Tuz Yapılışı: 1-Bir kabı yağlayıp dilimlenmiş sarımsakları diziniz ![]() ![]() 2- Üzerine tüm baharatları da ekleyip kapağını kapatarak 640W ??da 14-16 dakika pişiriniz ![]() 3-Fırından çıkardığınızda et dilimlerinin tersini çeviriniz ![]() ![]() 4-Yemeğin kapağını kapamadan mikrodalganızın ızgara fonksiyonu ile 9-11 dakika kadar ızgara yapınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|