Mozarellali Dana Madalyon |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mozarellali Dana Madalyon* Malzemeler: 300 gr mozarella peyniri (Dilim dilim kesilmiş)Yarım kilo domates (kabukları soyulup püre haline getirilmiş) 4 dilim dana eti yada madalyon (600 gr kadar)20 ml Zeytinyağı2 diş sarımsak (ince dilimlenmiş) Karabiber, nane 2 çay kaşığı kekik Tuz Yapılışı: 1-Bir kabı yağlayıp dilimlenmiş sarımsakları diziniz Üzerlerine sıra ile et dilimlerini ve domates püresini yayınız![]() 2- Üzerine tüm baharatları da ekleyip kapağını kapatarak 640W ??da 14-16 dakika pişiriniz 3-Fırından çıkardığınızda et dilimlerinin tersini çeviriniz Üzerine dilimlediğiniz mozarella peynirlerini serip biraz tuz ekleyiniz 4-Yemeğin kapağını kapamadan mikrodalganızın ızgara fonksiyonu ile 9-11 dakika kadar ızgara yapınız Yeniden pişirmeye devam etmek için 5 dakika kadar bekleyiniz![]() |
|
|
|