![]() |
Mozarellali Dana Madalyon
* Malzemeler: 300 gr. mozarella peyniri (Dilim dilim kesilmiş) Yarım kilo domates (kabukları soyulup püre haline getirilmiş) 4 dilim dana eti yada madalyon (600 gr. kadar) 20 ml. Zeytinyağı 2 diş sarımsak (ince dilimlenmiş) Karabiber, nane 2 çay kaşığı kekik Tuz Yapılışı: 1-Bir kabı yağlayıp dilimlenmiş sarımsakları diziniz. Üzerlerine sıra ile et dilimlerini ve domates püresini yayınız. 2- Üzerine tüm baharatları da ekleyip kapağını kapatarak 640W ??da 14-16 dakika pişiriniz. 3-Fırından çıkardığınızda et dilimlerinin tersini çeviriniz. Üzerine dilimlediğiniz mozarella peynirlerini serip biraz tuz ekleyiniz. 4-Yemeğin kapağını kapamadan mikrodalganızın ızgara fonksiyonu ile 9-11 dakika kadar ızgara yapınız. Yeniden pişirmeye devam etmek için 5 dakika kadar bekleyiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.