| 
 | |||||||
|    | 
|  | Konu Araçları | 
| astral, çıkış, denenmiştir, rem, sırasında, uykusu | 
|  | Rem Uykusu Sırasında Astral Çıkış (Denenmiştir) |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Rem Uykusu Sırasında Astral Çıkış (Denenmiştir)REM Nedir ? Rapid Eye Moment Hızlı göz hareketi (Rapid eye movement; REM) (HGH), uykunun rüya görülen kısmıdır  Adını, bu esnada gözlerin hızlı hızlı hareket etmesinden alır  Uyku 5 evreden oluşmuştur  Bu evreler şu şekilde sınıflandırılabılır  REM evreleri ve N-REM evreleri, yani hızlı göz hareketinin olduğu evre ile olmadığı evreler  REM esnasında beynin çalışması uyanıkkenki çalışmasına benzer olduğu için bu evre çok önemlidir  Bir teoriye göre hatırlama-anımsayabilme olgusu REM uykusu esnasında gerçekleşir  (Vikipedi) Hatırlama-anımsayabilme olgusu ? Teknik Ana Felsefini Oluşturur  Teknigin Ana Amaçı Hatırlamadır   Ben Rüyadan Sonra Astral Çıkacagım Ben Rüyamda Astralı Hatırlacagım Aklıma Astal Yapmak Gelecek Neden Dogrudan Teknikleri Kulamıyoruz ? 1  Heycanlı 2  Sabır İster 3  Korkutucu Olabilir 4  Düşünceler Hakim Olamazsınız  Dogrudan Teknikle ile Dolaylı Teknik Arasındaki Fark Nedir? Arasındaki Fark Telkin Bilimiyle Açıklanır  Dogrudan: Astral Teknikler Bedensel Ayrışma Hayal Edilir   Dolaylı: Sözlü Telkin Edilir  Rüyamda Aklıma AP Fikri Geldi ve Astral Çıktım Deneyimi? Telkin Edilmene Gerek Yoktur  Eger Kafana Takarsan ve İnanırsan Tassuvur Edersen  (Hayal Etmek) Aklına Gelir  Teknik Ne kadar Etkili ? Siz İstemesiz Bile Çıkarsınız   Bende 1  ve 2  Nisanda Oldu İstemedim Ama Çıktım  Telkin Çalışmaları-Çıkış Kapasını Açma  1  Gevşemeniz Lazım  Göz Kapakları Süsleri Denilen Çeşitli Şekiller Görmeniz Lazım  Noktalar Spiraller Vbs 2  Telkin İşi :Ben  Rüyadan Sonra Astral Çıkacagım Ben Rüyamda Astralı Hatırlacagım Aklıma Astal Yapmak Gelecek Varlık Görürmüyüm ? 04  Nisan İtibariyle Hiçbir Şekilde varlık görmedim 6  deneyimdir  İnsan Görebilirsiniz  BilinçAltında Nasıl Tassavur ederseniz  (hayal ederseniz o çıkar karşınıza) Duygularım ve Hislerim Varmı? Hayır Uçarken Bile Hızlı Teknik : Sabaha Karşı Uyanıp  Telkinle ve Uykuya Dal   Dışardasın Başarılar   GokhanSamed Dikkat: Çıkış Esnasında Faz Degişimi Olur  Ürkütücü Olabilir  Titreme ve Sesler Duyulabilir  (Kesin) Aklınıza Birşey Getirmenizde Herşey Boşa Gider     (Çıkıyorum Bile Dahil) | 
|   | 
|  | 
|  |