|  | Bir Deneyimim(Lusid) |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Bir Deneyimim(Lusid)Merhaba arakadaşlar  Lusid rüyaya astrala ve çeşitli parapsikolojik olaylara ilgim var  Size bir lusid rüyamı anlatmak istiyorum  Konu başlığında deneyim dedim ama pek deneyime girmez  Çünkü bu istemsizce oldu  Uykuya daldığımı hatırlamıyorum  Rüyaya 2 katmanlı girdim  İlk önce arkadaşımla dershaneye deneme sınavına gittiğimi gördüm  sonra sınavda iken sıkıldım gibi bişi oldu  ve uyudum  Sonra yeni bir rüyaya daldım  Bu ana kadar kendimde değildim  Fakat nasıl böyle olabilir dedim birden rüyamda  Dneme sınavında uykuya daldım ve kendimi kendi köyümde ve geçmişte hissettim  Arkadaşımda benimle idi  Arkadaşıma birden bunların rüya olduğunu söyledim  Ve hiç uyanmayalım dedim  Rüya içinde rüya oldu  Köyümde ikende evime geldim köyde hiçkimse yoktu  arkadaşım ve ben sadece  Evimin geçmişteki halini gördüm  Dış taraftan  Köy de geçmişteki gibiydi  Bir ara dışarılarda teyzemi gördüm ve bana lusid rüyadamısınız? diye sordu    Bizde evet dedik  O da bize lusidde olduğunu söyledi  Sonra rüyamdan uyandım kendi kendime "vay be" dedim   | 
|   | 
|  | 
|  |