![]() |
Bir Deneyimim(Lusid)
Merhaba arakadaşlar.Lusid rüyaya astrala ve çeşitli parapsikolojik olaylara ilgim var.Size bir lusid rüyamı anlatmak istiyorum.Konu başlığında deneyim dedim ama pek deneyime girmez.Çünkü bu istemsizce oldu.Uykuya daldığımı hatırlamıyorum.Rüyaya 2 katmanlı girdim.İlk önce arkadaşımla dershaneye deneme sınavına gittiğimi gördüm.sonra sınavda iken sıkıldım gibi bişi oldu ve uyudum.Sonra yeni bir rüyaya daldım.Bu ana kadar kendimde değildim.Fakat nasıl böyle olabilir dedim birden rüyamda.Dneme sınavında uykuya daldım ve kendimi kendi köyümde ve geçmişte hissettim.Arkadaşımda benimle idi.Arkadaşıma birden bunların rüya olduğunu söyledim.Ve hiç uyanmayalım dedim.Rüya içinde rüya oldu .Köyümde ikende evime geldim köyde hiçkimse yoktu.arkadaşım ve ben sadece.Evimin geçmişteki halini gördüm.Dış taraftan.Köy de geçmişteki gibiydi.Bir ara dışarılarda teyzemi gördüm ve bana lusid rüyadamısınız? diye sordu. .Bizde evet dedik.O da bize lusidde olduğunu söyledi.Sonra rüyamdan uyandım kendi kendime "vay be" dedim. |