|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, elektrik, ilköğretim, malıköy, okulu, polatlı, santralı |
![]() |
Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu Resimleri - Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu Hakkında HAKKIMIZDA Ankara – Eskişehir güzergahı üzerinde bulunan Malıköy Elektirik Santralı İlköğretim Okulu, Sincan İlçesi’ne bağlı Malıköy mahallesinde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TARİHÇE Okulumuz ilk defa 1954 yılında Malıköy Köyü İlkokulu olarak köydeki çeşitli evlerde Eğitim-öğretime başlamış, daha sonra 1962 yılında yapılan okul binası ile faaliyetlerine devam etmiştir ![]() ![]() Köyümüz yakınında kurulan ve doğalgaz elektrik çevrim santralı olarak faaliyet gösteren BAYMİNA ENERJİ A ![]() ![]() ![]() Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: MALIKÖY ELEKTRİK SANTRALI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Maliköy Telefon Numarası: 3126401047 Faks Numarası: 3126401047 E-mail Adresi: malikoy@meb ![]() ![]() Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|