![]() |
Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu Resimleri - Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu Hakkında
HAKKIMIZDA Ankara – Eskişehir güzergahı üzerinde bulunan Malıköy Elektirik Santralı İlköğretim Okulu, Sincan İlçesi’ne bağlı Malıköy mahallesinde bulunmaktadır. Okulumuz iki katlı, sekiz derslikli, tam gün eğitim yapan, taşıma merkezli bir okuldur. 5412 m2 kurulu alana sahip olan okulumuz bahçesinin bir bölümü yeşil alan, kalan kısmı ise Basketbol, Voleybol ve mini futbol sahası olarak kullanılmaktadır. Okulumuz 2004-2005 eğitim-öğretim yılı itibariyle taşıma merkezi kapsamına alınmıştır. Bu nedenle yakın çevremizde bulunan Hisarlıkaya, Alagöz ve Alcı mahallelerinden öğrenciler servis aracıyla okulumuza taşınmaktadır. TARİHÇE Okulumuz ilk defa 1954 yılında Malıköy Köyü İlkokulu olarak köydeki çeşitli evlerde Eğitim-öğretime başlamış, daha sonra 1962 yılında yapılan okul binası ile faaliyetlerine devam etmiştir. İki derslikli olarak 1997 yılına kadar ilkokul adıyla hizmet veren okulumuzun adı bu tarihten sonra Malıköy İlköğretim okulu olarak değiştirilmiş ve eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmiştir. Köyümüz yakınında kurulan ve doğalgaz elektrik çevrim santralı olarak faaliyet gösteren BAYMİNA ENERJİ A.Ş.’nin Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı protokol çerçevesinde bağış olarak yaptığı yeni binamız Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu adıyla 2002 yılında hizmete açılarak eğitim öğretim faaliyetlerine bugün kü binasında devam etmektedir. Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: MALIKÖY ELEKTRİK SANTRALI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Maliköy Telefon Numarası: 3126401047 Faks Numarası: 3126401047 E-mail Adresi: malikoy@meb.k12.tr Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Malıköy Elektrik Santralı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |