|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eskişehir, ilköğretim, mahmudiye, okulu |
Mahmudiye İlköğretim Okulu Mahmudiye Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mahmudiye İlköğretim Okulu Mahmudiye EskişehirMahmudiye İlköğretim Okulu Hakkında - Mahmudiye İlköğretim Okulu Tanıtım - Mahmudiye İlköğretim Okulu Resimleri - Mahmudiye İlköğretim Okulu İletişim Mahmudiye İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Mahmudiye Okulun Telefonu: 2226112563 Okulun Faksı: 2226112563 Okulun Adresi: Orta Mahalle Lise Sokak No:15 Mahmudiye Eskişehir 26800 Okulun Web Adresi: http://mail 870402 meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 870402@meb k12 trOkulun Müdürü: Hüseyin Gani ONASI Okulun Öğretmen Sayısı: 21 Okulun Öğrenci Sayısı: 309 Okulun Derslik Sayısı: 15 Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz ilçe merkezinde bulunduğundan yaya olarak ulaşım sağlanabilmektedir Eskişehir'd en ise her yarım saatte bir, iki ayrı otobüs firması tarafından hizmet verilmektedir Okulumuz taşıma merkezli okul olup 12 köy ve ilçe merkezinde 2 mahalleden öğrenci almaktadır![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Mahmudiye İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|