![]() |
Mahmudiye İlköğretim Okulu Mahmudiye Eskişehir
Mahmudiye İlköğretim Okulu Hakkında - Mahmudiye İlköğretim Okulu Tanıtım - Mahmudiye İlköğretim Okulu Resimleri - Mahmudiye İlköğretim Okulu İletişim
Mahmudiye İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Mahmudiye Okulun Telefonu: 2226112563 Okulun Faksı: 2226112563 Okulun Adresi: Orta Mahalle Lise Sokak No:15 Mahmudiye Eskişehir 26800 Okulun Web Adresi: http://mail.870402.meb.k12.tr Okulun E-Posta Adresi: 870402@meb.k12.tr Okulun Müdürü: Hüseyin Gani ONASI Okulun Öğretmen Sayısı: 21 Okulun Öğrenci Sayısı: 309 Okulun Derslik Sayısı: 15 Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz ilçe merkezinde bulunduğundan yaya olarak ulaşım sağlanabilmektedir.Eskişehir'd en ise her yarım saatte bir, iki ayrı otobüs firması tarafından hizmet verilmektedir.Okulumuz taşıma merkezli okul olup 12 köy ve ilçe merkezinde 2 mahalleden öğrenci almaktadır. Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok. Mahmudiye İlköğretim Okulu Resimleri : .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |