|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bigadiç, bilgileri, çağış, ilköğretim, okulu |
![]() |
Çağış İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çağış İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çağış İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çağış İlköğretim Okulu Resimleri - Çağış İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ 1928 yılında ilkokul olarak hizmete açılmıştır ![]() 1934 yılında yenilenmiştir ![]() 1957 yılında küçük bir onarım görmüştür ![]() 1975 yılında ortaokulda hizmete girmiştir ![]() 1979 yılında büyük onarım ile yenilenmiştir ![]() 1982 yılında ek bina yapılarak bugünkü durumunu almıştır ![]() 1990 yılında çağış ilköğretim okulu adını alarak eğitime devam ederek bu güne gelmiştir ![]() 1999 yılında okulumuz kalorifere kavuşmuştur ![]() MİSYONUMUZ Atatürk İlke ve İnkılaplarını hayata geçiren, Genç ve dinamik kadromuzla takım çalışması içinde teknolojiyi kullanarak; Öğrencilerimizi hayallerine ulaştıran, Topluma faydalı birey yetiştiren bir kurum olmak ![]() VİZYONUMUZ Çağış'ı çağın ilerisine taşımak ![]() Çağış İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BİGADİÇ Adı: ÇAĞIŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çağış llköğretim Okulu Bigadiç Balıkesir Telefon Numarası: 2666121027 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 269645@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Çağış İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|