![]() |
Çağış İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çağış İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çağış İlköğretim Okulu Resimleri - Çağış İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZUN TARİHÇESİ 1928 yılında ilkokul olarak hizmete açılmıştır. 1934 yılında yenilenmiştir. 1957 yılında küçük bir onarım görmüştür. 1975 yılında ortaokulda hizmete girmiştir. 1979 yılında büyük onarım ile yenilenmiştir. 1982 yılında ek bina yapılarak bugünkü durumunu almıştır. 1990 yılında çağış ilköğretim okulu adını alarak eğitime devam ederek bu güne gelmiştir. 1999 yılında okulumuz kalorifere kavuşmuştur. MİSYONUMUZ Atatürk İlke ve İnkılaplarını hayata geçiren, Genç ve dinamik kadromuzla takım çalışması içinde teknolojiyi kullanarak; Öğrencilerimizi hayallerine ulaştıran, Topluma faydalı birey yetiştiren bir kurum olmak. VİZYONUMUZ Çağış'ı çağın ilerisine taşımak. Çağış İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çağış İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çağış İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çağış İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Çağış İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BİGADİÇ Adı: ÇAĞIŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çağış llköğretim Okulu Bigadiç Balıkesir Telefon Numarası: 2666121027 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 269645@meb.k12.tr Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Çağış İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |