|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, ilköğretim, köşklüdere, mamak, okulu |
Köşklüdere İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Köşklüdere İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Köşklüdere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Köşklüdere İlköğretim Okulu Resimleri - Köşklüdere İlköğretim Okulu Hakkında Vizyonumuz (YÖNÜMÜZ IŞIĞA DOĞRU, YÖNÜMÜZ SEVGİYE DOĞRU, İSTİYORUZ Kİ…) İSTİYORUZ Kİ… Öğrencilerimiz kendilerine saygı duyulan bireyler olarak öğrenme sürecine etkin olarak katılsın ![]() İSTİYORUZ Kİ… Tek düzeliğe uyumu esas alan işleyiş yerine, öğrencilerimizin yaratıcı yönlerinin geliştirilmesini esas alan işleyiş olsun ![]() İSTİYORUZ Kİ… Okulumuzda uygulanan eğitim-öğretim programları öğrencilerimizde öz disiplin gelişimini ve girişimciliği özendirsin ![]() İSTİYORUZ Kİ… Okul ortamında kararlar, Okul bireylerine yeterince tartışma ve katılım fırsatı verildikten sonra alınsın ![]() İSTİYORUZ Kİ… Velilerimiz Okulumuzda büyün çabanın öğrencilerimiz için olduğunu, öğrencilerimize öğrenmeleri için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() İSTİYORUZ Kİ… Velilerimiz her zaman yanımızda ve destekçilerimiz olsun ![]() İSTİYORUZ Kİ… Hepimiz başaracağımıza inanalım ve başarmak için çalışalım ![]() İSTİYORUZ Kİ… Rehberimiz sevgi, hep sevgi, önkoşulsuz, beklentisiz sevgi olsun ![]() Misyonumuz ÖĞRENEMEYEN ÖĞRENCİ YOKTUR YETER Kİ ÖĞRENMESİ İÇİN GEREĞİNCE FIRSAT TANINSIN![]() Biz öğrencilerimizin kendisi ve çevresi ile barışık, bilgi ve yeteneklerini kullanabilen özgür bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onlara mutlu yaşayabilmeleri için gerekli becerileri kazandırmak için varız ![]() Biz kendini ifade edebilen ve kendine güvenen, arkadaşlarınca ve çevresinde kabul görebilen, sosyal çevresi tarafından desteklenen ve bağımsızlığını koruyabilen bireyler yetiştirmek için varız ![]() Biz öğretim süreci içinde öğretmeye çalışırken sürekli öğrenmek için varız ![]() (BİZİ, ÖĞRENCİLERİMİZİ, VELİLERİMİZİ VE OKULUMUZUN İÇİNDE BULUNDUĞU TOPLUMU YÖNLENDİREN İNANDIĞIMIZ İLKELER…) İNANIYORUZ Kİ… Öğrencilerimiz öğretilmeyi bekleyen edilgen küçükler değil, öğrenmeyi öğrenmeleri gereken özgür bireylerdir ![]() İNANIYORUZ Kİ… Okul ortamının merkezinde öğrencilerimiz yer alır ![]() İNANIYORUZ Kİ… Başarının anahtarı paylaşımcı yönetim ve işbirliğine dayanan çalışma sistemidir ![]() İNANIYORUZ Kİ… Sürekli gelişim, değişim ve yenilenme bizim rehberimizdir ![]() İNANIYORUZ Kİ… Eğitim-öğretim sürecini öğrencilerimiz ve velilerimizle beraber ve öğrencilerimizin ilgi, istek, beceri ve gereksinimlerini dikkate alacak biçimde düzenlemeliyiz ![]() İNANIYORUZ Kİ… Biz, bilgiyi ezberlemek yerine, bilgiye ulaşabilen, bilgiyi yerinde ve zamanında kullanabilen, üretken, kişilikli, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösterebilen öğrenciler yetiştirmek için çalışmalıyız ![]() İNANIYORUZ Kİ… Biz kendimize ve birbirimize güveniriz Öğrencilerimizi sever, onlara saygı duyar, koruyup gözetiriz![]() BİLİYORUZ Kİ… Biz inançlıyız Bütün paydaşlarımızla yetenekli, yeniliğe açık, coşkulu ve üretkeniz![]() Köşklüdere İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Köşklüdere İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Köşklüdere İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Köşklüdere İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Köşklüdere İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: KÖŞKLÜDERE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÜÇÜK KAYAŞ MAH 12 SOK NO:1Telefon Numarası: 3123722729 Faks Numarası: 3123722729 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Köşklüdere İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|