![]() |
Köşklüdere İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Köşklüdere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Köşklüdere İlköğretim Okulu Resimleri - Köşklüdere İlköğretim Okulu Hakkında
Vizyonumuz (YÖNÜMÜZ IŞIĞA DOĞRU, YÖNÜMÜZ SEVGİYE DOĞRU, İSTİYORUZ Kİ…) İSTİYORUZ Kİ… Öğrencilerimiz kendilerine saygı duyulan bireyler olarak öğrenme sürecine etkin olarak katılsın. İSTİYORUZ Kİ… Tek düzeliğe uyumu esas alan işleyiş yerine, öğrencilerimizin yaratıcı yönlerinin geliştirilmesini esas alan işleyiş olsun. İSTİYORUZ Kİ… Okulumuzda uygulanan eğitim-öğretim programları öğrencilerimizde öz disiplin gelişimini ve girişimciliği özendirsin. İSTİYORUZ Kİ… Okul ortamında kararlar, Okul bireylerine yeterince tartışma ve katılım fırsatı verildikten sonra alınsın. İSTİYORUZ Kİ… Velilerimiz Okulumuzda büyün çabanın öğrencilerimiz için olduğunu, öğrencilerimize öğrenmeleri için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İSTİYORUZ Kİ… Velilerimiz her zaman yanımızda ve destekçilerimiz olsun. İSTİYORUZ Kİ… Hepimiz başaracağımıza inanalım ve başarmak için çalışalım. İSTİYORUZ Kİ… Rehberimiz sevgi, hep sevgi, önkoşulsuz, beklentisiz sevgi olsun. Misyonumuz ÖĞRENEMEYEN ÖĞRENCİ YOKTUR. YETER Kİ ÖĞRENMESİ İÇİN GEREĞİNCE FIRSAT TANINSIN. Biz öğrencilerimizin kendisi ve çevresi ile barışık, bilgi ve yeteneklerini kullanabilen özgür bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onlara mutlu yaşayabilmeleri için gerekli becerileri kazandırmak için varız. Biz kendini ifade edebilen ve kendine güvenen, arkadaşlarınca ve çevresinde kabul görebilen, sosyal çevresi tarafından desteklenen ve bağımsızlığını koruyabilen bireyler yetiştirmek için varız. Biz öğretim süreci içinde öğretmeye çalışırken sürekli öğrenmek için varız. (BİZİ, ÖĞRENCİLERİMİZİ, VELİLERİMİZİ VE OKULUMUZUN İÇİNDE BULUNDUĞU TOPLUMU YÖNLENDİREN İNANDIĞIMIZ İLKELER…) İNANIYORUZ Kİ… Öğrencilerimiz öğretilmeyi bekleyen edilgen küçükler değil, öğrenmeyi öğrenmeleri gereken özgür bireylerdir. İNANIYORUZ Kİ… Okul ortamının merkezinde öğrencilerimiz yer alır. İNANIYORUZ Kİ… Başarının anahtarı paylaşımcı yönetim ve işbirliğine dayanan çalışma sistemidir. İNANIYORUZ Kİ… Sürekli gelişim, değişim ve yenilenme bizim rehberimizdir. İNANIYORUZ Kİ… Eğitim-öğretim sürecini öğrencilerimiz ve velilerimizle beraber ve öğrencilerimizin ilgi, istek, beceri ve gereksinimlerini dikkate alacak biçimde düzenlemeliyiz. İNANIYORUZ Kİ… Biz, bilgiyi ezberlemek yerine, bilgiye ulaşabilen, bilgiyi yerinde ve zamanında kullanabilen, üretken, kişilikli, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösterebilen öğrenciler yetiştirmek için çalışmalıyız. İNANIYORUZ Kİ… Biz kendimize ve birbirimize güveniriz. Öğrencilerimizi sever, onlara saygı duyar, koruyup gözetiriz. BİLİYORUZ Kİ… Biz inançlıyız. Bütün paydaşlarımızla yetenekli, yeniliğe açık, coşkulu ve üretkeniz. Köşklüdere İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Köşklüdere İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Köşklüdere İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Köşklüdere İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Köşklüdere İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: KÖŞKLÜDERE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÜÇÜK KAYAŞ MAH. 12.SOK. NO:1 Telefon Numarası: 3123722729 Faks Numarası: 3123722729 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Köşklüdere İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |