|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| cumhuriyet, eskişehir, ilköğretim, köyü, okulu, tepebaşı |
Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirCumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsinizCumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2224167080 Okulun Faksı: Okulun Adresi: CUMHURİYET KÖYÜ Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: cumhuriyet262009@hotmail comOkulun Müdürü: ALİ BULDUK Okulun Öğretmen Sayısı: 3 Okulun Öğrenci Sayısı: 55 Okulun Derslik Sayısı: 2 Okulun Ulaşım Bilgileri: İle 16 km uzaklıkta olup günde 5 kez belediye otobüsü gelmektedir Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|