Sevgiyuvası Anaokulu Cizre Şırnak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgiyuvası Anaokulu Cizre ŞırnakCizre Sevgiyuvası Anaokulu - Sevgiyuvası Anaokulu Hakkında - Sevgiyuvası Anaokulu Tanıtımı - Sevgiyuvası Anaokulu Erişim Bilgileri - Sevgiyuvası Anaokulu Resimleri GENEL DURUM: 1 Okulun:1 Adı Cizre Sevgiyuvası Anaokulu Müdürlüğü2 Adresi Cudi Mah Nusaybin Cad Reyhan Sok![]() 3 Bağlı olduğu Bakanlık Milli Eğitim Bakanlığı4 Bulunduğu şehir Cizre/Şırnak5 Sorumlu amiri Bekir ÖZBEK1 Okul binasının yapı tarzı:Bina betonarme iki katlı olup, iki kattada eğitim yapılmaktadır 500 M2 kapalı alan, 50 M2 açık alan bahçesi bulunmaktadır![]() 1 Okul binasının civar durumu:Okulun doğusunda Mesken, batısında yol, güneyinde mesken, kuzeyinde Reyhan sokak yolu bulunur ![]() D- Çalışma devresi ve şekli : Resmi tatil ve sömestri tatilleri dışında sürekli faaliyet gösterir ![]() İkili öğrenimdir Eğitim 07:30’da başlar ve 17:30’da biter![]() E Çalışan personel ve miktarı :Kadın Erkek Toplam a)İdareci - 1 1 b) Öğretmen 7 - 7 c) Hizmetli 1 1 2 d) Öğrenci 65 65 130 Toplam 73 67 140 Daha fazla bilgi için : http://sevgiyuvasianaokulu meb k12 tr/www anaokulurehberim comwww webrehberi biz
|
|
|
|