![]() |
Sevgiyuvası Anaokulu Cizre Şırnak
Cizre Sevgiyuvası Anaokulu - Sevgiyuvası Anaokulu Hakkında - Sevgiyuvası Anaokulu Tanıtımı - Sevgiyuvası Anaokulu Erişim Bilgileri - Sevgiyuvası Anaokulu Resimleri
GENEL DURUM: 1. Okulun: 1. Adı Cizre Sevgiyuvası Anaokulu Müdürlüğü 2. Adresi Cudi Mah. Nusaybin Cad. Reyhan Sok. 3. Bağlı olduğu Bakanlık Milli Eğitim Bakanlığı 4. Bulunduğu şehir Cizre/Şırnak 5. Sorumlu amiri Bekir ÖZBEK 1. Okul binasının yapı tarzı: Bina betonarme iki katlı olup, iki kattada eğitim yapılmaktadır.500 M2 kapalı alan, 50 M2 açık alan bahçesi bulunmaktadır. 1. Okul binasının civar durumu: Okulun doğusunda Mesken, batısında yol, güneyinde mesken, kuzeyinde Reyhan sokak yolu bulunur. D- Çalışma devresi ve şekli : Resmi tatil ve sömestri tatilleri dışında sürekli faaliyet gösterir. İkili öğrenimdir. Eğitim 07:30’da başlar ve 17:30’da biter. E. Çalışan personel ve miktarı : Kadın Erkek Toplam a)İdareci - 1 1 b) Öğretmen 7 - 7 c) Hizmetli 1 1 2 d) Öğrenci 65 65 130 Toplam 73 67 140 Daha fazla bilgi için : http://sevgiyuvasianaokulu.meb.k12.tr/ www.anaokulurehberim.com www.webrehberi.biz |