Tabu Oyunu |
|
|
#1 |
|
angelesdream
|
Tabu Oyunuarkadaşlar oyun çok zevkli, fakat seri oynanması gerekıyor "tabu" kelime anlamı olarak yasak demektır bu yüzden anlatacağınıuz kelimeyi hiç bir şekilde hiç bir yerde kullanmayacaksınız öylee hemen pes etmekte yok :)oyun şu: aklınızdan tuttuğunuz bir kelimeyi burada bir alttakine anlatmaya ve o alttakilerde bilmeye çalışıcak hepsi bu işte hadi kolay gelsin başlıyorum![]() hani bilgisayarda bulunur hem görmeye hemde konuşmaya yarar fotoğrafta çekebilir nedir bu:)) (çok kolya bakın:)
|
|
|
|
#2 |
|
speed
|
webcammi? hani her insanın mutlaka başına gelir mutlaka ![]() ![]() çok mutlu olursn adrenalin salgılanır ya ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
angelesdream
|
senın cevabın doğruydu speed ben de söyliyim hemen: aşkşimdi ben soruyorum bilin bakalım!! reklamlarda warya yenen birşey çıtır çıtır:)) hatta bir yarışma programının sponsoru nedir bu? kolay gelsın
|
|
|
|
#5 |
|
90burcu
|
arkadaşlarr sadece oyunda küçük bi düzeltme yapmam gerek ![]() ![]() ![]() oyunun kuralında üsttekine denio ama alltakine anlatılıo o yüzden düzeltiorum ![]() ![]()
|
|
. |
|
|
#6 |
|
angelesdream
|
.tmm burcucum sağol ![]() cevabın doğru speed sıra benım cevabımda sigara değilmi:))hani onu sadece kızlar giyerde erkeklerde kızarlar ebns asna gıyme demedimmi diye:)) nedir buu |
|
|
|
#7 |
|
90burcu
|
mini etek mi:) şeker gibi ama daha yapışkan çiğneriz şişirir balon patlatırız ağzımıza yüzümüze bulaşır :):)
|
|
|
|
#9 |
|
speed
|
sakız galiba ![]() ![]() erkekler peşinden koşar yuvarlaktır ama yakaladıklarnda tekrar bırakırlar![]()
|
|
|
|
#10 |
|
angelesdream
|
top olmasın sakın (bu arad hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakma ama forumdayım ok) |
|
|
|
#12 |
|
angelesdream
|
(sağol) soruyorum: hani darwının ewrım teorısınde biz ondlardan türemişiz falan bi sürü çeşitleri oluyor bunları böyle uzuun kuyrukları war ağaçlarda yaşarlar falan işte hadı bılın :)
|
|
|
|
#13 |
|
ctn_86
|
maymun hani birileriyle konuşmamıza yarar önceden çok da gelişmiş değildi falat iyice küçüldü ve ceplere bile girdi![]() ![]()
|
|
|
|
#14 |
|
angelesdream
|
cep telefonu ![]() hanıkızlar takar güzel daha güzel olmak için renk renk çeşit çeşittir 4 harfli
|
|
|
|