|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, dilovası, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu, polisan |
Dilovası Polisan İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dilovası Polisan İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliDilovası Polisan İlköğretim Okulu Hakkında - Dilovası Polisan İlköğretim Okulu Tanıtım - Dilovası Polisan İlköğretim Okulu Resimleri - Dilovası Polisan İlköğretim Okulu İletişim Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dilovası Polisan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dilovası Polisan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dilovası Polisan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dilovası Polisan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Dilovası Polisan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: DİLOVASI POLİSAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DİLİSKELESİ MAH CUMHURİYET CAD NO:40 DİLOVASITelefon Numarası: 2627547045 Faks Numarası: 2627542037 E-mail Adresi: polisanioo@hotmail comWeb Adresi: - http://www polisanioo meb k12 tr/Dilovası Polisan İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|
|
|