![]() |
Dilovası Polisan İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli
Dilovası Polisan İlköğretim Okulu Hakkında - Dilovası Polisan İlköğretim Okulu Tanıtım - Dilovası Polisan İlköğretim Okulu Resimleri - Dilovası Polisan İlköğretim Okulu İletişim
. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dilovası Polisan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dilovası Polisan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dilovası Polisan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Dilovası Polisan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Dilovası Polisan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: DİLOVASI POLİSAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DİLİSKELESİ MAH.CUMHURİYET CAD.NO:40 DİLOVASI Telefon Numarası: 2627547045 Faks Numarası: 2627542037 E-mail Adresi: polisanioo@hotmail.com Web Adresi: - http://www.polisanioo.meb.k12.tr/ Dilovası Polisan İlköğretim Okulu Resimleri: .biz - okulweb.meb.gov.tr - Okul hakkında daha fazla bilgi için: |