Allah Mutlaka Yardım Eder |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Mutlaka Yardım EderBaşımdan geçen gerçek bir olayı sizinle paylaşayım dedim Ben öğrenciyim , hazırlık sınıfında yurtta kalıyordum ![]() Yurtta bilirsizin fiş verirler , indirim fişi Tam hatırlamıyorum ama o zaman galiba 1 milyon gibi bişeydi Yemekhane yemek yerken işe yarıyodu Örneğin 3 milyonluk yemeği fişle beraber 2 milyona alıyoduk ![]() Ramazan ayı, sahura kalktık, biraz geç kalktığımızdan dolayı ben aceleyle biraz bozuk para ve fişimi aldım yanıma,cüzdanımı almadım Fişle beraber yeter diye düşündümYemekhaneye geldik,herhalde acıkmanın verdiği etkiyle bayağı bir yemek aldım, en az 4 milyonluk yemek seçtim ![]() Sıraya girdim kasiyere doğru ilerliyoruz,sonradan farkettim fazla yemek seçmişim Şimdi kasiyerde mahçup olacağım, çünkü cüzdanım yanımda değil , cebimde sadece 1 750 bozuk para ve fiş var yani toplam 2 750Benden önceki kişi fişi uzatınca kasiyerin sözleri beni iyice şok etti "Bu gün fişler geçersiz" Aman Allahım , şimdi yandım, herkese mahçup olacağım Neyse kasiyer yemeklerime şöyle bir baktı , ben dedim şimdi diycek 4 milyon Kasiyer söylediyi fiyat bende şok etkisi yarattı "1 750 efendim" İşte o kadar mahçup oldum ki , ama mahçubiyetim arkadaşlarıma karşı değil,Allaha karşı O ' nun yaptığı yardımlar karşısında benim işlediğim günahlarım aklıma geldikçe yerin dibine giriyorum Demek ki ibadet edene Allah mutlaka yardım ediyor |
|
|
|