![]() |
Bir Bakar Mısın Anne?? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Bakar Mısın Anne??Zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin kızındım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "iyiki doğurmuşum seni" dediğin anlar kulağımdan hiç gitmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() unuturum sandın dimi? hayat bildiğin kalıplarla yürümüyor bak ben bunu öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() iyi ki doğrmuşsun beni anne ![]() ![]() zaman geçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "senii iyiki doğurmuşum" dediğin andı ![]() ![]() ![]() ![]() aynaya bakıyorum anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi yirmi yaşındayım bak biliyorum bu soruların cevapları ![]() ![]() dedim ya git gide uzaklaşıyoruz diye ![]() ![]() ![]() ![]() ergenliğimden sandın değil mi?bana olan nefretini her cümlende yüzüme savururken unuturum ya da ergenliğim anlayışla karşılarım dedin dimi ![]() ![]() sen niye anlamadın beni anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tam 13 yıldır bana güzel laf söylemedin ![]() ![]() ![]() ![]() karşında ağlamayaınca arsız diye azarlardın ![]() ![]() anneler gününde herkes ne alacağına karar verip eğlenirken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() babama birşey demiycem,dedirtmezdin hatırlarmısın?tvde maç varken önünden geçtim diye yediğim tokatı bile haklı bulmuştun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaman geçti artık 20'yim anne ![]() ![]() gözlerimdeki ışık söndü ![]() ![]() bayılınca içim geçtiğinde,alışkanlık yapmışsın birşeyin yok derdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vedalaşmalarımız gibi olsun istemedim,beni azarlayıp evden dışarı çıkarmanı istemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunu yakında okuyacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evden çıkıp oraya geleceksin,beni mermere çıplak koyup yıkıyorlar anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eller dolanıyor bedenime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evden geldiğini görüyorum anne ![]() ![]() ![]() ![]() anne bir bakarmısın? gözlerimin içine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonsuz boşluğuna doğru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anne bir bakarmısın ![]() ![]() ![]() ![]() buna ölüm mü diyolar anne? nereden bileceksin ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "anne ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|