Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, bakar, mısın

Bir Bakar Mısın Anne??

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Bakar Mısın Anne??

Zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi anne daha dün dualar ezberletirdin çizilmemiş beynimeşarkılar öğretir eğlenirdinHep Böyla kalacak sanıyor insanHatırlıyorum o günleri hiç unutmadım ki! git gide büyüyüşümü seyrediyordun ne kadarda gururlandırıcı değil mi?
Ben senin kızındım seni ne çok severdim değil mi? Ve de ne çok severdin beni değilmi
"iyiki doğurmuşum seni" dediğin anlar kulağımdan hiç gitmiyor bak yaşım 20 tam 13sene geçti o lafı ağzından duyalı

unuturum sandın dimi? hayat bildiğin kalıplarla yürümüyor bak ben bunu öğrendim yontulmamış ruhuma, kristal kalemlerle tam 13 yıl önce kazıdın o lafını
iyi ki doğrmuşsun beni anne

zaman geçiyor ve ben tutamıyorum elimde sen gitgide yabancılaşıyorsun bana en yakın oldugun saniye
"senii iyiki doğurmuşum" dediğin andısonra ne oldu ne oldu da değiştik
aynaya bakıyorum anneilkokul resimlerimeaile fotoğraflarımızaherşey gayet normalbir bibiibi dakika! aile fotoğraflarımız normal değil ben nerdeyim anneneden çok az fotoğrafım var sizinle neden elimi hiç tutmamışsın anne?

şimdi yirmi yaşındayım bak biliyorum bu soruların cevapları

dedim ya git gide uzaklaşıyoruz diyegit gide azalıyor sevgimiz

ergenliğimden sandın değil mi?bana olan nefretini her cümlende yüzüme savururken unuturum ya da ergenliğim anlayışla karşılarım dedin dimi
sen niye anlamadın beni anne ben sadece annemi istiyorum dediğimde asla annen olmak istememiştim dedin banaküçüktüm ama unutmadım anne
tam 13 yıldır bana güzel laf söylemedinsenden nefret mi ediyorum sen karar ver annem
karşında ağlamayaınca arsız diye azarlardın

anneler gününde herkes ne alacağına karar verip eğlenirkengene azar işiticeğimden korkuyordumboş masraf diye suratıma fırlatacağını bildiğimo bilindik senaryoya geçmişteki yıllar gibi gene başrol oyuncusu olacağımı biliyordum anne

babama birşey demiycem,dedirtmezdin hatırlarmısın?tvde maç varken önünden geçtim diye yediğim tokatı bile haklı bulmuştunbenim babam yok ki anne 2günde geçirdiğimiz toplam 2saatte gördüğüm resim gibiydi babamyanyana oturupfaklı yöne bakan yabancılardık biz anne

zaman geçti artık 20'yim anne

gözlerimdeki ışık söndü
bayılınca içim geçtiğinde,alışkanlık yapmışsın birşeyin yok derdin hastalık hastası ilan etmiştin beni az kaldı anne gidiyorum ben
vedalaşmalarımız gibi olsun istemedim,beni azarlayıp evden dışarı çıkarmanı istemedim bu sefer "sana" yazıyorum annegene suç işliyorumben gittikten sonra arkamdan sövecek laf bul diyeyazıyorum anneyazıyorumbu sefer SANA! yazıyorum

bunu yakında okuyacaksınbüyük ihtimal duygusuzluğun damaklarında olduğu anlardan birine gelecektir13yıldır hep denk geldiğim gibi
evden çıkıp oraya geleceksin,beni mermere çıplak koyup yıkıyorlar annesonra çarşafa bürüyecekler bedenimibeyazlarımı toprakla örtecekler anneüzerimi kirlletiler diye bana kızma olurmu
eller dolanıyor bedenimesoğuk sularetrafta tuhaf bir uğultu
evden geldiğini görüyorum annegözlerim açık uyumuşum
anne bir bakarmısın? gözlerimin içine hep boş insandım yagözlerimin içi boşmu diye13yıldır cesaret edemedim annebir bakarmısın gözlerimin nihiline
sonsuz boşluğuna doğru hediyem olsunmu sana"anneler günü" hediyem o arada adın var anne tam 13yıl önceki gibi şaşırmahep oradaydın e artık giyindim anne bak sırtta gidiyorumelbisem kirlenicekböceklerle oynaşıcak bedenim mikrop kapar hasta olur muyumnasılsa bakmıyacaksın bana

anne bir bakarmısın beyaz gerçektente yakışmışmı soğuk bedenime
buna ölüm mü diyolar anne?
nereden bileceksin kibak bunu senden önce13 yıl önce öğrendim
"anne"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com