|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| dünya, düzelmişti, düzeltigim, insani, kendiliginden, zaman |
İnsani Düzeltigim Zaman Dünya Kendiliginden Düzelmişti.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İnsani Düzeltigim Zaman Dünya Kendiliginden Düzelmişti....Adam bir haftanın yorgunluğundan sonra,pazar sabahı kalktığında keyifle eline gazetesini aldı ve bütün gün evde oturup miskinlik yapacağını düşünüyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam bunları düşünürken oğlu koşarak geldi ve parka ne zaman gideceklerini sordu Baba oğluna söz vermişti,bu hafta sonu parka götürecekti onu,ama hiç dışarıya çıkmak istemediginden bir bahane uydurması gerekiyordu![]() Sonra gazetenin promosyon olarak dagıtığı dünya haritası gözüne ilişti Önce dünya haritasını küçük parçalara ayırdı ve oğluna uzattıeger bu haritayı düzeltebilirsen seni parka götürecegim dedi![]() ![]() ![]() Sonra düşündü, oh be kurtuldum En iyi cografya profesörünü bile getirsen bu haritayı akşama kadar düzeltemez Aradan 10 dk gectikten sonra oğlu babasının yanına gelerekbabacığım haritayı düzeltim Artık parka gidebiliriz![]() ![]() ![]() ![]() Adam önce inanamadı ve görmek istedi Gördügünde hayretler içindeydi ve oğluna bunu nasıl yaptığını sordu![]() Çocuk şu ibretlik açıklamayı yaptı Bana verdigin haritanın arkasında bir insan resmi vardı![]() İNSANI DÜZELTİGİM ZAMAN DÜNYA KENDİLİGİNDEN DÜZELMİŞTİ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|