![]() |
İnsani Düzeltigim Zaman Dünya Kendiliginden Düzelmişti....
Adam bir haftanın yorgunluğundan sonra,pazar sabahı kalktığında keyifle eline gazetesini aldı ve bütün gün evde oturup miskinlik yapacağını düşünüyordu..... Tam bunları düşünürken oğlu koşarak geldi ve parka ne zaman gideceklerini sordu. Baba oğluna söz vermişti,bu hafta sonu parka götürecekti onu,ama hiç dışarıya çıkmak istemediginden bir bahane uydurması gerekiyordu. Sonra gazetenin promosyon olarak dagıtığı dünya haritası gözüne ilişti.Önce dünya haritasını küçük parçalara ayırdı ve oğluna uzattıeger bu haritayı düzeltebilirsen seni parka götürecegim dedi... Sonra düşündü, oh be kurtuldum.En iyi cografya profesörünü bile getirsen bu haritayı akşama kadar düzeltemez.Aradan 10 dk gectikten sonra oğlu babasının yanına gelerekbabacığım haritayı düzeltim.Artık parka gidebiliriz.... Adam önce inanamadı ve görmek istedi.Gördügünde hayretler içindeydi ve oğluna bunu nasıl yaptığını sordu. Çocuk şu ibretlik açıklamayı yaptı.Bana verdigin haritanın arkasında bir insan resmi vardı. İNSANI DÜZELTİGİM ZAMAN DÜNYA KENDİLİGİNDEN DÜZELMİŞTİ.... |