Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biliyor, gerçekten, muyuz, yediğimizi

Ne Yediğimizi Gerçekten Biliyor Muyuz?

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Yediğimizi Gerçekten Biliyor Muyuz?

Son zamanlarda bu konuyla ilgili çok fazla şey okudum ve bazı bilgileri sizinle paylaşmak istedim
Biliyorsunuzdur, salam-sosis-sucuk gibi yiyecekler hassasiyet gerektirir Ben çok düşkün olmasam da çocuklarım çok sevdiği için alıyorum Ama gördüğüm kadarıyla her markaya güvenmemek lazımÇünkü çoğu marka %100 dana eti kullanmıyor Maalesef çoğu vatandaşımız da uygun fiyatlara kanıp bu ürünleri tüketiyor Sizden ricam hiçbir şeyin sağlığınızdan daha önemli olmadığını unutmayın!Daha az tüketin ama kar edeceğim diye %100 dana eti olmayan ürünleri tercih etmeyin Ben markaları biraz araştırdım ve Apikoğlu ürünlerinde karar kıldım 100 yıldır sucuk üretiyorlar ve %100 dana eti kullanıyorlar Gerçekten güvenilir bir marka olduğunu söyleyebilirim Araştırırken gördüğüm kadarıyla Apikoğlu bu konuda çok hassas Hatta eşsiz lezzetleri koruyalım diye de bir projeleri var Sevdiğiniz ve yok olmasını istemediğiniz lezzeti seçip, koruma altına alabiliyorsunuz Böyle bir duyarlılık göstermiş olmaları da çok hoşuma gitti reklam yasaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com