![]() |
Ne Yediğimizi Gerçekten Biliyor Muyuz?
Son zamanlarda bu konuyla ilgili çok fazla şey okudum ve bazı bilgileri sizinle paylaşmak istedim. Biliyorsunuzdur, salam-sosis-sucuk gibi yiyecekler hassasiyet gerektirir. Ben çok düşkün olmasam da çocuklarım çok sevdiği için alıyorum. Ama gördüğüm kadarıyla her markaya güvenmemek lazım.Çünkü çoğu marka %100 dana eti kullanmıyor. Maalesef çoğu vatandaşımız da uygun fiyatlara kanıp bu ürünleri tüketiyor. Sizden ricam hiçbir şeyin sağlığınızdan daha önemli olmadığını unutmayın!Daha az tüketin ama kar edeceğim diye %100 dana eti olmayan ürünleri tercih etmeyin. Ben markaları biraz araştırdım ve Apikoğlu ürünlerinde karar kıldım. 100 yıldır sucuk üretiyorlar ve %100 dana eti kullanıyorlar. Gerçekten güvenilir bir marka olduğunu söyleyebilirim. Araştırırken gördüğüm kadarıyla Apikoğlu bu konuda çok hassas. Hatta eşsiz lezzetleri koruyalım diye de bir projeleri var. Sevdiğiniz ve yok olmasını istemediğiniz lezzeti seçip, koruma altına alabiliyorsunuz. Böyle bir duyarlılık göstermiş olmaları da çok hoşuma gitti. reklam yasaktır. |