|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balığı, barbunya, garnitürlü, tarifi, yapılışı |
![]() |
Garnitürlü Barbunya Balığı Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garnitürlü Barbunya Balığı Tarifi YapılışıGarnitürlü Barbunya Balığı Tarifi - Garnitürlü Barbunya Balığı Yapılışı - Garnitürlü Barbunya Balığı Nasıl Yapılır - Garnitürlü Barbunya Balığı Malzemeleri MALZEMELER 1 Kilo barbunya baligi 2 Adet kabak 2 Adet havuç 3 Adet domates 2 Adet sogan 1 Su bardagi su 5 Çorba kasigi zeytinyagi 1 Tutam kirmizi safran 1 Dis sarimsak 5 Çorba kasigi mayonez 4-5 Dal maydanoz 3-4 Adet taze sogan sapi Tuz, karabiber, kekik YAPILIŞ TARİFİ Baliklari temizleyip yikayin ![]() Süzgece alip suyunun süzülmesi için bekletin ![]() Havuç ve kabaklari ince ince dilimleyip, soganlari halka halka dograyin ![]() Domatesleri dilimleyin ![]() Baliklari firin kalibina dizin ![]() Hazirladiginiz sebzeleri degisimli olarak baliklarin üzerine yerlestirin ![]() Soyulmus sarimsak, kiyilmis maydanoz, kirmizi safran, kekik, tuz ve karabiber ilave edin ![]() Zeytinyagi ve suyu ekleyip önceden isitilmis 180 dereceye ayarli firinda 20 dakika pisirin ![]() Servis tabagina alip mayonez esliginde üzerine kiyilmis taze sogan sapi serperek servis yapin ![]() |
![]() |
![]() |
|