Kuskonmaz Corbasi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuskonmaz CorbasiMalzemeler 1 su bardağı Pirinc 1 kutu kuşkonmaz konservesi 1 fincan un 3 bardak tavuk suyu 1 baş soğan 1 demet maydanoz 2 çorba kaşığı domates rendesi Yeteri kadar tuz ve karabiber Hazirlanisi Bir tencerede 3 bardak tavuk suyu ile pirinçleri 10 dakika kaynatın Küçük doğranmış olan kuşkonmazları da ilave edip kaynamaya bırakın Bir tava kızgın yağda ince doğranmış olan soğanı kavurun 1 fincan un 2 çorba kaşığı domates rendesi tuz ve karabiberi ilave edip karışıtırın Bu karışımı pirinçli et suyunun içine ekleyip koyulaşana kadar kaynatın Üzerini maydanoz ile süsleyip sıcak servis yapabilirsiniz |
|
|
|