![]() |
Kuskonmaz Corbasi
Malzemeler
1 su bardağı Pirinc 1 kutu kuşkonmaz konservesi 1 fincan un 3 bardak tavuk suyu 1 baş soğan 1 demet maydanoz 2 çorba kaşığı domates rendesi Yeteri kadar tuz ve karabiber Hazirlanisi Bir tencerede 3 bardak tavuk suyu ile pirinçleri 10 dakika kaynatın. Küçük doğranmış olan kuşkonmazları da ilave edip kaynamaya bırakın. Bir tava kızgın yağda ince doğranmış olan soğanı kavurun. 1 fincan un 2 çorba kaşığı domates rendesi tuz ve karabiberi ilave edip karışıtırın. Bu karışımı pirinçli et suyunun içine ekleyip koyulaşana kadar kaynatın. Üzerini maydanoz ile süsleyip sıcak servis yapabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.